asiakaspalvelu@kssh.fi +358 45 1616 333

Töihin meille?

Kiinnostaisiko sinua tehdä lisäansioita keikkailemalla? Haluaisitko kokeilla kotihoitoa tai ihan vaan käydä haistelemassa tunnelmaa uudessa hoivakodissa? Jos vastasit kyllä, me Keski-Suomen Sijaishoitajilla voimme auttaa! Olemme hoiva- ja hoitohenkilöstön sijaisuuksien järjestämiseen erikoistunut perheyritys, jolla on oma verkossa toimiva palvelu sijaisten välittämiseksi asiakkaillemme. Kutsumme sitä KSSH Verkkovaraukseksi.


Verkkovaraus on uudenlainen mahdollisuus niin hoitajien, kuin asiakkaidenkin näkökulmasta. Kauttamme kysytään lähihoitajan sijaisuuksia yhä useammin ja enemmän. Siksi meillä on koko ajan haku päällä. Etsimme sivutoimisena työskenteleviä lähihoitajia ja sairaanhoitajia ansaitsemaan lisäansioita. Meille työskennellessä määrittelet Verkkovarauksessa itse, missä ja milloin haluat tehdä töitä. Kun asiakas etsii hoitajaa vaikkapa huomisaamulle, näemme Verkkovarauksesta heti, onko joku hoitajistamme mahdollisesti käytettävissä. Kaikki vuorot kysytään ja vahvistetaan erikseen. Hoitajien kalenterit eivät ole toisin sanoen sitovia, vaan pikemminkin suuntaa antavia.


Tällä hetkellä välitämme sijaisia lähihoitajan koulutusta vaativiin tehtäviin, mutta listoillamme on myös sairaanhoitajia. Jos haluat mukaan käyttäjätunnushoitajiemme joukkoon, avaa rekrypolkusi KSSH Rekry-sivulla!


Terveisin,

Esa Vihtonen
Lähihoitaja,
Toimitusjohtaja,
SuPerin yrittäjäjäsen